Transport si retururi

Magazinul Medicului (magazinulmedicului.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Fan Courier, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

    0,00 RON … 250,00 RON   →   20,00 RON
    250,00 RON sau peste   →   0,00 RON


Politica de retur

Returnarea produselor comandate de pe site-ul www.magazinulmedicului.ro  se poate realiza in termen de maxim 14 zile, conform O.U.G. 34/2014 si a Ord. 130/2000 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta pe baza unei cereri efectuate in scris.

In acest sens, va rugam sa completati Formularul de retur. Daca doriti sa schimbati produsele cu altele va rugam sa ne transmiteti un email la magazinulmedicului@gmail.com.
Dupa transmiterea formularului completat veti fi contactat de catre un reprezentant Estima Medical Group SRL care va va ghida in procesul de retur al marfii.

Produsele trebuie sa fie returnate in aceleasi conditii in care au fost livrate - cu ambalajul intact, cu toate accesoriile si consumabilele si cu o copie dupa factura originala.

Clientii vor suporta taxele de transport pentru returnarea produselor, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Fac exceptie situatiile in care Estima Medical a livrat clientului un produs gresit. In acest caz, Estima Medical va suporta taxele de transport pentru returnarea produsului.

Estima Medical va returna contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnate.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, urme vizibile de uzura etc.

 

Adresa retur: Estima Medical Group SRL, Bucuresti, Sos. Mihai Bravu, nr. 42-62, Bl. P8, Sc. 2, P, Ap. 47, tel. 0728.327.082